Oplossingen

CNTRL biedt camerabeveiliging en meet- & regeltechniek aan. We faciliteren op maat naar gelang uw wensen, maar kunnen ook, in samenwerking met professionele partners op het gebied van evenementen- en objectbeveiliging, compleet ontzorgen. Onze kracht ligt hierbij in de organisatie en specifieke uitdagingen die horen bij deze sectoren. CNTRL beschikt niet alleen over camera’s en toebehoren, ook leveren en koppelen wij verschillende sensoren voor het registreren van deurcontacten, temperatuur, vochtigheid, GPS-modules en passende software voor een optimaal dashboard. Op deze manier is het niet alleen mogelijk om uw terrein te beveiligen, maar is het ook mogelijk om uw terrein en goederen compleet in beeld te krijgen.

Het inzetten van CNTRL kan op diverse manieren. Van het inhuren van onze faciliteiten en deze laten aansluiten op bij u reeds aanwezige inzet en middelen, tot het in kaart brengen en volledig aanbieden van complete oplossingen.

Wij zijn onafhankelijk en kunnen aansluiten op uw eigen vertrouwde omgeving, maar hebben zelf ook een netwerk van vertrouwde partners die wij mee kunnen nemen. Zoals  meldkamers en beveiligingsbedrijven voor opvolging of centralisten en beveiliging op evenementen.

 

Oplossingen voor Object & Infra

Hebt u tijdelijke beveiliging nodig voor uw (bouw) terrein?
CNTRL verhuurt tijdelijke mobiele beveiligingsoplossingen voor zowel grote als kleine objecten.

Twijfelt u over het inzetten van een beveiligingssysteem voor kleine objecten?
Ook voor kleine objecten & terreinen beschikt CNTRL over hoogwaardige beveiligingssystemen.

Neem contact met ons op

Regelmatig ontvangen we de vraag om een cameramast te plaatsen inclusief opvolging vanuit de meldkamer. Ook wanneer het gaat om een beveiligingssysteem voor een kortere periode, hebben wij daarvoor optimale systemen voor een aantrekkelijke prijs.

Uiteraard ligt onze expertise bij het beveiligen van objecten. Echter kan er meer uit onze systemen gehaald worden waarbij onze sensoren of camera’s  een verlengstuk zijn op het werk voor u als aannemer of uitvoerder. Een selectie mogelijkheden is te vinden bij ‘Maatwerk’.

Na het detecteren van opvallend gedrag stuurt het systeem een melding naar een door u aangewezen device. Bijvoorbeeld uw mobiele telefoon of de meldkamer. Op hetzelfde moment zorgt de camera voor een close-up en volgt hij het object zolang dit over het terrein beweegt.

Oplossingen voor Evenementen

Hebt u tijdelijke beveiliging nodig voor uw evenemententerrein?
Uiteraard heeft CNTRL uitstekende faciliteiten in huis om uw evenement goed in kaart te brengen.
Alle kennis is aanwezig om te zorgen dat in uw controlecentrum  de juiste beelden en data binnenkomen zodat de juiste beslissingen genomen kunnen worden. We sluiten aan op uw organisatie en beveiliging, maar kunnen ook het gehele crowdmanagement uit uw handen nemen.

Neem contact met ons op

Voor de evenementenbranche beschikken we over een aantal krachtige zogenaamde Pan, Tilt en Zoom camera’s (beweegbare camera’s). Deze camera’s zijn in staat om grote afstanden te overbruggen. Een scherp beeld in het donker over een afstand van 800 meter is geen probleem. Ook beschikken zij over een goede stabilisatie, ideaal voor bijvoorbeeld podia.

Wij kunnen niet alleen beveiligen met camera’s. Ook beschikken we over sensoren die u kunnen helpen bij verschillende metingen. Veel voorkomende sensoren binnen CNTRL kunt u vinden onder ‘Maatwerk’.

Wij bieden voor veel evenementen meer dan alleen camerabeveiliging. We denken graag mee over specifieke oplossingen. Binnen de organisatie is het dan ook mogelijk om alle toepassingen van ‘Maatwerk’ in de evenementen te integreren. En staat uw oplossing er niet bij, dan begint voor ons daar het maatwerk!

Oplossing voor maatwerk

Zone-beveiliging

Alle zones overzichtelijk in een dashboard.

Mobiele CP (Centrale post)

Een Communicatie Unit met 4 werkplekken, 14 schermen, Airco/verwarming & Geluidswerende isolatie

Centralist

Beelden uitkijken en data beoordelen. We dragen de faciliteiten graag aan u over, maar kunnen ook ervaren centralisten leveren.

Video Analyse

Ondersteunend bij het beoordelen van uw beelden en het nemen van de juiste beslissingen. Voor een ideale overzicht voor een volgende situatie

HACCP meting

Ondersteuning bij monitoring van de voedselveiligheid op uw evenement.

Vochtigheid meting

Meet in diverse ruimtes of tenten de luchtvochtigheid of koppel ze aan een alarm

Temperatuur meting

Houd temperaturen in tenten, kantoorunits of van andere zaken in de gaten of koppel ze aan een alarm of kachel.

Windmeting

Registratie van windsterkte. Laat deze data binnenkomen in de CP of op uw telefoon en bepaal wanneer u gewaarschuwd wenst te worden.

Toegangscontrole

Met de samenwerking van onze partners is het mogelijk om een complete toegangscontrole te installeren voor zowel Object, Infra als evenementen

Mobiliteitsbeheer

Hoe gaan mijn publieksstromen. Maar ook: waar zijn mijn (ingehuurde) voertuigen. CNTRL registreert.

Kentekenregistratie

Houd bij welke auto's uw terrein opkomen, eventueel met welke aanhanger of caravan. Ontvang een signaal bij bepaalde kentekens of koppel kentekens aan de slagboom.

Bezoekers-, fiets- & voertuigtellingen

Wilt u op basis van beelden tellingen doen? Wij hebben hiervoor de software op maat.

Staat uw oplossing hier niet bij?
Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.

CNTRL levert maatwerk. Graag inventariseren we uw wensen om samen tot een oplossing te komen.

Neem contact met ons op

Projecten