Strandfestival Zand

Strandfestival ZAND is een dag lang heerlijk over het strand van Almere lopen en overal genieten van verrassende acts en muziek. Met de beste artiesten van Nederlandse bodem belooft het ieder jaar een heerlijke muzikale stranddag te worden.

Bijdrage vanuit CNTRL

Als u naar een festival gaat denkt u niet altijd na over de hygiƫne van de foodtrucks, maar bent u juist aan het genieten van de heerlijke muziek. Echter achter de schermen houden bedrijven zoals Loc7000 zich bezig met waarborging van de richtlijnen van Hazard Analysis Critical Control Points (HACCP).

Wij bieden als CNTRL deze bedrijven sensoren en meetapparatuur met een ideaal dashboard. Op deze manier ondersteunen we festivals zoals ZAND om continu actuele data te verkrijgen van bijvoorbeeld aanwezige foodtrucks en cateraars, zodat op die punten gezien kan worden of aan de richtlijnen voldaan wordt. Dit geeft u als organisatie en bezoeker een vertrouwd gevoel.

Ook bestaat de mogelijkheid om direct aan een foodtruck-eigenaar te leveren. Op deze manier kunt u altijd aantonen dat u als cateraar voldoen aan alle richtlijnen. Dit bespaart u een hoop extra administratie-werkzaamheden.

Oplossing

Sterk in video analyses
Betrouwbare camera bewaking
Maatwerk op
locatie
Onderscheidend in Crowd Management

Behaald resultaat

Met dit project laat CNTRL zien dat sensoring en monitoring niet alleen voor beveiliging, maar ook voor het verkrijgen van andere data voor derde partijen goed ingezet kan worden.

Niet alleen meten komt voor binnen CNTRL. Door ons IoT-netwerk is het ook mogelijk systemen te schakelen. Ideaal voor locatie waar de infrastructuur een issue is.

Contact opnemen