Hendriks Coppelmans

Hendriks Coppelmans richt zich op nieuwe invalshoeken om beter te ontwikkelen, bouwen en onderhouden. Zo vinden zij bijvoorbeeld oplossingen die betaalbaarheid en duurzaamheid met elkaar verenigen. Zo bouwt Hendriks Coppelmans aan een mooie toekomst voor iedereen.

Bijdrage vanuit CNTRL

Vanuit CNTRL hebben wij Hendriks Coppelmans kunnen helpen met de beveiliging.
Binnen de vloot van CNTRL beschikken we over een aantal beveiligingsmasten met zone-detectie. Cameramasten die aan de hand van detectie een melding doorsturen naar de meldkamer. Door middel van deze zonedetectie zijn de masten in staat een close-up opname te maken zodat onbevoegden altijd herkenbaar op beeld staan. Op deze manier kunnen de beelden altijd gebruikt worden voor latere opsporingen.

Oplossing

Sterk in video analyses
Betrouwbare camera bewaking
Maatwerk op
locatie
Onderscheidend in Crowd Management

Behaald resultaat

Met dit project laat CNTRL zien dat buiten het beveiligen tijdens de opbouw van evenementen, het ook in staat is om een bouwplaatsen te voorzien van camerabeveiliging.

Iets waarin wij onszelf kunnen onderscheiden is de zone-detectie, waarbij we de onbevoegde beter in beeld kunnen krijgen. Op die manier wordt het nog makkelijker om de desbetreffende persoon op te sporen.

Contact opnemen