We are there to be aware

Ons verhaal

CNTRL zag in 2016 het levenslicht op Paaspop in Schijndel.

Het festival zag er de uitdaging in om zelf te investeren in faciliteiten en expertise om een goed crowd management systeem op te zetten.

Niet alleen om aan de nodige eisen te voldoen vanuit gemeente, politie en veiligheidsregio, maar ook om zo te kunnen blijven doorontwikkelen en de deur open te kunnen zetten voor samenwerkingen.

Behalve crowd management tijdens het evenement, was er behoefte aan bewaking van de bouwplaats die een evenement is tijdens de op- en afbouw.

Diverse partijen hebben kunnen aanhaken op onze faciliteiten. We hebben prettige samenwerkingen opgezet, bijvoorbeeld met Infosupport, een softwarebedrijf dat hackathons heeft georganiseerd op Paaspop, gericht op crowd control. 

Ook een erg prettige samenwerking is die met JADS, de Jheronimus Academy of Data Science, waarmee we op een mooie manier de educatie raken.
Samenwerkingen waar we van smullen, waar we gezamenlijk wijzer van worden. En belangrijker, wat ons de gelegenheid geeft om maatwerk te leveren.

Paaspop dus, daar ligt de oorsprong. Vanuit meer kanten kwam al snel de vraag of we onze expertise en faciliteiten ook elders wilden inzetten.

Zo begon CNTRL verder te kijken en mocht het al een aantal mooie projecten doen buiten de eigen organisatie. En dat smaakte naar meer. De schouders gingen er onder, er werd door geïnvesteerd en CNTRL werd opgericht als zelfstandig, onafhankelijk bedrijf.

There to be aware, ook voor u.

Vragen? Sven helpt je graag verder

Contact opnemen